Ontwikkeladvies 45-plussers

Helaas, er zijn geen nieuwe aanmeldingen meer mogelijk voor het gratis ontwikkeladvies 45+.
 
Hoe ziet jouw baan er over 10 jaar uit? De arbeidsmarkt verandert snel en jij ook. Het is goed om na te denken over de toekomst van jouw baan en je persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkeladvies geeft je inzicht in je huidige werk, je kwaliteiten en je mogelijkheden. Het traject bestaat uit 4 gesprekken met een loopbaancoach. 

Voor wie?
Werknemers of zelfstandige zonder personeel die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam zijn. Als je al werkloos bent, je werk door ziekte niet kan doen of als je gebruik kunt maken van een ontslag/reorganisatie regeling, kun je geen gebruik maken van de regeling.
 
Kosten
Omdat het ontwikkeladvies voorkomt uit een subsidieregeling vanuit het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid kost het je niets.
 
Wat moet u doen?
Wil je gebruik maken van dit gesubsidieerd ontwikkeladvies, neem dan contact met me op. Je hoeft zelf de subsidie niet aan te vragen. Dat doe ik. Het enige dat  je daarvoor moet doen, is je medewerking verlenen om de vereiste administratie in orde te maken om te voldoen aan de subsidieaanvraag.
 
Meer informatie leest u hier: BrochureOntwikkeladviesWerkenden.pdf