Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Lianne heeft me geholpen met het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Het was erg leerzaam, want ze gaf hele specifieke tips. Ze gaf zeker geen standaard tips. Die had ik anders namelijk ook wel gewoon op internet kunnen vinden.

Anoniem - 16-03-2020 - 21:22

Ik heb bij Lianne een kort maar krachtig ontwikkeladviestraject gevolgd. Dit met als doel via een verbeterde profielschets mijn zichtbaarheid/vindbaarheid te vergroten. Ik heb tips gekregen ter uitbreiding van mijn netwerk en het vinden van vacatures. Dit alles in een ongedwongen sfeer met een lading vol duidelijke handreikingen en praktische tools. Bedankt Lianne en ik hou je op de hoogte!

A. Espa - 13-11-2019 - 09:05

Lianne heeft mij, op een kundige en integere wijze, geholpen om mijn vaardigheden, mogelijkheden en interesses duidelijk in kaart te brengen, waardoor ik nu gericht op zoek kan gaan naar een interessante functie.

A. de Klein - 16-04-2019 - 09:48

Ik heb mijn loopbaan traject met Lianne als zeer prettig ervaren. Lianne kan heel goed luisteren waardoor ze vlot een passend aanbod kon samenstellen. Lianne voelde heel goed aan waar ik behoefte aan had, paste de sessies ook aan wanneer dit nodig was. De werkvormen zorgde ervoor dat ik zaken op een rijtje kon zetten en leidde ertoe dat ik actief onderzocht heb, wat ik wil met mijn loopbaan. Door dit traject, heb ik een grote stap voorwaarts kunnen zetten in het onder andere aangaan van solliciteren en netwerkn.

L. van Gestel - 04-02-2019 - 13:47

Lianne is een zelfverzekerde lieve zachte vrouw die erg duidelijk is in het overbrengen van haar woorden en de stof die ze je wil laten leren. De workshop die ze gegeven heeft over het gebruik van LinkedIn was enorm behulpzaam en leerzaam. Alles wat tot in de puntjes keurig netjes geregeld. Daarnaast ken ik Lianne van de opleiding NLP Practitioner. Hierbij komt naar voren hoe graag Lianne bijleert om dat te gebruiken bij de skills die ze al heeft. Een fijne vrouw om mee te werken zowel samen als student of oefengroepje of als trainster. Gedreven door passie die aanstekelijk werkt als je bij haar bent. Een topvrouw zonder opsmuk, een rechtvaardige sterke persoonlijkheid.

Indigo Huijbregts - 03-01-2019 - 11:57

Als beginneling vond ik het een waardevolle workshop, stapsgewijs werd het programma uitgelegd daarnaast ontvingen de deelnemers een handuitreiking van de presentaite en een checklist als je aan de slag gaat. Het geheel was zeer goed verzorgt, mijn complimenten!

Mieke Toemen - 09-12-2018 - 20:56

De gesprekken die ik met Lianne heb gehad, heb ik als zeer prettig ervaren.

Lianne is professioneel, luistert goed en is goed bereikbaar wanneer ik iets te vragen had of ik zat ergens mee vast.

Tijdens de gesprekken is mij duidelijk geworden wie ik ben? Wat ik kan? Wat ik wil? En hoe ik het kan bereiken?áDoor de opdrachten die je krijgt, word je aan het denken gezet. Tijdens de gesprekken worden de opdrachten besproken en punten geconstateerd.

Samen met Lianne wordt besproken welke kant dat wordt opgegaan. Tevens kon ik zelf ook aangeven waar ik dieper op in wilde gaan of meer aandacht aan wilde geven.

Lianne paste daar de opdracht op aan. Het inplannen van de gesprekken gebeurde in onderling overleg.

Bedankt voor de gesprekken. Je hebt me een stap in de goede richting gegeven. Nu moet ik zelf verder met het bewandelen van mijn loopbaanpad.

Shirley Spooren-Hagen - 26-07-2018 - 13:41

Ik heb bij Lianne het loopbaancoaching traject gevolgd inclusief de online drijfverenscan. Het is een goede mix van opdrachten maken, testen doen en vervolgens naar aanleiding hiervan gesprekken voeren waarbij volgens een vooropgezet plan en op een logische manier wordt toegewerkt naar conclusies.

Ik ben blij het traject gevolgd te hebben. Het heeft mijn gedachten m.b.t. mijn toekomstige loopbaan versterkt en Lianne heeft me handvaten en suggesties gegeven waarmee ik verder kan. Sterke punten van Lianne : luisteren, inlevingsvermogen, meedenken en aanbevelingen doen.

Lianne is een prettige, ge´nteresseerde gesprekspartner die professioneel te werk gaat. Ik zou haar zeker bij anderen aanbevelen.

Ronald - 18-03-2018 - 23:04

Met behulp van jou weet ik na 5 gesprekken weer wat ik wil gaan doen. Hele verrassend was het niet, maar het was voor mij toch nodig om dit traject, samen met jou, te volgen. Een luisterend oor, een duidelijke visie en een deskundig duwtje in de rug.
Wat ik enorm waardeer is jouw professionaliteit en deskundigheid... gewoon aan de eetkamertafel.

Carlijn - 04-08-2017 - 13:14

Echt een topcoach! Luistert goed naar je, denkt mee, geeft goede tips en inzichten. Altijd bereikbaar als je met iets zit of iets wilt weten. Ze heeft me echt in de goede richting gezet en de gesprekken waren zeer professioneel. Heel tevreden. Wie weet vraag ik haar in de toekomst om mij opnieuw te begeleiden.

Irene van Sprang - 15-07-2017 - 16:11


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »